Še vedno lahko namestite GBA4iOS za igranje iger GameBoy Advance v sistemu iOS brez pobega iz zapora; Evo, kako

Želiš igrati igre GameBoy Advance na svoji napravi iOS, vendar je zaradi enega ali drugega razloga ne morete prekiniti? V začetku tega tedna smo objavili članek o tem, kako to narediti z uporabo GBA4iOS , vendar je Apple izvedel za rešitev in jo hitro uničil, ker ima emulacija iger določen nezakonit vidik, ki bi Apple lahko spravil v težave. No, dobra novica je za vas. Naleteli smo na način, kako še naprej uporabljati aplikacijo za emulacijo igre. Pohitite, preden Apple naredi korak!

Rešitev je odkril redditor ' razkuži si roke' . Uporablja zastarelo potrdilo o namestitvi aplikacije: nastavite uro iOS nazaj na določen datum in namestite GBA4iOS. Ker potrdilo aplikacije ni bilo posodobljeno, vam iOS omogoča, da jo namestite tako, kot bi namestili katero koli drugo aplikacijo iz iTunes App Store.

Zavrnitev odgovornosti: Ta vodnik je samo za izobraževalne namene. AddictiveTips NE dopušča nezakonitega prenosa avtorsko zaščitenega gradiva.Navodila

Zaženite aplikacijo Nastavitve v napravi iOS. Pomaknite se do Splošno > Datum in čas. Izklopite Nastavi samodejno in ročno Nastavite datum in uro na kateri koli datum pred 15. junijem 2013.

Pojdi na stran za prenose emu4iOS in namestite GBA4iOS. Potrdite, ko vas iOS vpraša, ali ste prepričani, da želite namestiti aplikacijo iz Weebly.com. Prek hitre internetne povezave prenos in namestitev ne bi smela trajati več kot minuto.

Če zdaj zaženete aplikacijo, boste videli prazno stran ROM-ov. Vse kar morate storiti je, da vanj naložite datoteke .GBA.

Uspešno smo preizkusili igro GameBoy Advance na emulatorju. Tudi mnogi drugi ljudje poročajo o uspehu metode.

Aplikacija lahko preneha delovati, ko uspe preveriti pravilen sistemski čas. Ponovno spreminjanje časa bi moralo delovati. Poleg tega, kot je omenil Ty Myrick v razdelku za komentarje, lahko težavo odpravi tudi ročna nastavitev sistemskega datuma in ure.

Če želite svoji napravi iOS dodati ROM-e, jo povežite z računalnikom prek USB-ja, zaženite iTunes in pojdite na razdelek »Skupna raba datotek« pod aplikacijami. Ena lepa stvar pri GBA4iOS je, kako uporablja datoteke .SAV za shranjevanje napredka igre, tako da lahko preprosto uporabite shranjevalne datoteke, ki jih ustvari emulator, kot je VirtualBoy, da nadaljujete z igranjem iger GameBoy Advance na poti.

Ne pozabite nam sporočiti, kako vam je ta 'kramp' uspel.

Prejmite dnevne nasvete v svoj nabiralnik Newsletter Pridružite se 35.000+ drugi bralci
Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik) Prejšnji Članek

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik)

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10 Preberi Več

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10