Snackr za iPhone: poslušajte najpomembnejše novice in prilagodite kanale

Bralnik RSS je čudovito orodje za ohranjanje stika z vsem, kar vas zanima, in zbira uporabne informacije iz vsega spleta, tako da vam ni treba brskati po internetu. Vendar, tako kot pri večini današnjih področij tehnologije, si ljudje vedno prizadevajo spremeniti celo nekaj tako preprostega, kot je bralnik novic. Snackr je iOS bralnik novic, vendar namesto da bi novice uporabnikom predstavil v besedilni obliki, vam bo aplikacija na glas prebrala vse, tako da lahko počnete karkoli drugega v resničnem življenju, medtem ko vas Snackr obvešča o trenutnem dogajanju po svetu. Najboljša stvar pri tej aplikaciji za iPhone je, da ji lahko dodate poljuben vir, Snackr pa podpira tudi personalizacijo kanalov, tako da lahko dobite popoln vir, ki vsebuje elemente, ki predstavljajo izključno vaše interese.Snackr se začne z zvočno predstavitvijo aplikacije in vam pove tudi vse o tem, kako jo uporabljati. Za zaustavitev zvoka preprosto tapnite sredino zaslona. Za boljšo prilagoditev izkušnje lahko povežete svoj Facebook račun z aplikacijo na njeni pozdravni strani. Aplikacija deluje na podlagi kanalov , ki so v bistvu kategorije, ki vsebujejo novice o določeni temi. Če se želite premikati po člankih ali enega preskočiti, samo povlecite po spodnjem meniju in tapnite tistega, ki ga želite poslušati. Obstoječi kanali v aplikaciji vključujejo Tehnika in znanost , Šport, Top novice in podobni. Če želite preklapljati med temi kanali, preprosto povlecite po zgornji vrstici, dokler ne pridete do želenega vira.

Aplikacija ima možnosti za skupno rabo katerega koli članka, ki vam je všeč, in to lahko storite tako, da pritisnete gumb za pošto poleg vsake objave. Gumb z zvezdico ga doda vašemu Priljubljene seznam. Povlecite po sredini zaslona in dostopate do aplikacij nastavitve meni. Tam boste našli možnosti za dodajanje ali upravljanje virov, ki jih Snackr uporablja za zbiranje novic za različne žanre. Če želite ustvariti prilagojen kanal, povlecite zgornjo vrstico in pojdite na Nov kanal meni. Tukaj lahko izberete kategorije novic, ki jih želite vključiti v svoj kanal, aplikacija pa vam omogoča tudi poimenovanje kanala. Snackr vam lahko pride prav, da vam preberete dnevne dogodke, tako da tapnete svoj Facebook profil. Izberete lahko, kam točno v svojih virih jih želite postaviti Dnevni pozdrav .

Preprosto lahko najdete številne alternative za Snackr za iPhone, iPad ali iPod touch, vendar je ta aplikacija verjetno najboljša brezplačna možnost, ki je na voljo uporabnikom.

Prenesite Snackr

[prek TechCrunch ]
Prejmite dnevne nasvete v svoj nabiralnik Newsletter Pridružite se 35.000+ drugi bralci
Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik) Prejšnji Članek

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik)

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10 Preberi Več

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10