Real Debrid na Kodi: Kako namestiti in nastaviti Real Debrid

Kodi je prefinjena platforma za pretakanje, a bodimo resnični: v njegovem ekosistemu neuradnih dodatkov je veliko slabih povezav. Toda Real Debrid očisti slabe vire, zaradi česar je težko najti tisto, kar želite gledati. Danes vam pokažemo, kako začeti uporabljati Real Debrid, in vas vodimo skozi namestitev in uporabo spodaj.

Iskanje kakovostnih virov je lahko težava, zlasti na Kodiju. Odvisno od tega, kateri dodatek uporabljate, bo morda trajalo nekaj resnih poskusov in napak, preden boste lahko našli HD tok svoje najljubše oddaje. Tu nastopi Real Debrid. Spletna storitev deluje tako, da nadgradi vaše izvorne povezave za hitrejše pretoke in kakovostnejšo vsebino, vse tiho in v ozadju. Potrebna je le hitra prijava in nekaj konfiguracijskih prilagoditev in pripravljeni boste!KONČNA RAZPRODAJA: 2-letna pogodba s 70% POPUSTA Pridobite VPN z oceno #1 30-dnevna garancija vračila denarja

Pred pretakanjem si zagotovite dober VPN

V sodobni digitalni dobi zasebnost nikoli ni jamstvo. S stvarmi, kot so operacije množičnega nadzora, hekerji in ponudniki internetnih storitev, ki zbirajo podatke o uporabnikih, nikoli ne morete biti preveč previdni. VPN-ji so postali nepogrešljiv vir za obnovitev zasebnosti in anonimnosti vaših vsakodnevnih dejavnosti. Še posebej so uporabni za uporabnike Kodi, ki želijo ostati varni in premagati oviranje ponudnikov internetnih storitev.

NordVPN– Bistvena zasebnost za Kodi Streams

NordVPN - Izbira urednikov Obiščite nordvpn.com

Ko pretakate s Kodijem, dvignete velikansko rdečo zastavo tako ponudnikom internetnih storitev, trolom avtorskih pravic in kibernetičnim kriminalcem. Lahko pa pretakate v popolni zasebnosti, neovirano s samovoljnimi omejitvami ali zlonamernimi akterji zNordVPNna tvoji strani.

NordVPN je dejansko najmočnejša rešitev za zasebnost, ki je trenutno na trgu, saj je pred kratkim uvedel najsodobnejši protokol NordLynx in še naprej širi svoje že tako množično omrežje. Skupno je na voljo več kot 5800 strežnikov v 59 državah za usmerjanje vašega prometa, kar ima čudovito prednost, da ga zavije v nezlomljivo šifriranje 256-AES-GCM. Na svetu ni nobenega ponudnika internetnih storitev, hekerja ali vladne agencije, ki bi bila sposobna brutalno preganjati to raven digitalne obrambe, zato lahko Kodi uporabljate tako, kot želite.

In uganite kaj, NordVPN pomaga tudi pri tem. Pri toliko strežnikih ne manjka navideznih IP-jev, ki bi jih lahko prevarali. Digitalno se preselite v državo po vaši izbiri in se čudite, ko se nekoč nepremični geobloki takoj stopijo v nič. Želite gledati japonske anime? Za to obstaja strežnik. Ste se pripravljeni prepustiti najbolj smeti ameriški resničnostni televiziji? NordVPN vzdržuje bolj varna vozlišča v ZDA, kot jih ponujajo številni ponudniki skupaj. To je resno najboljše v svojem razredu in vse je na voljo z garancijo brez beleženja, na vseh vaših najljubših napravah in po nižji ceni sendviča na mesec.

Preberite našo celotnoPregled NordVPN.

Prednosti
 • Zaradi zelo visokih hitrosti je to močna izbira za pretakanje 4K
 • Osupljivo število strežnikov
 • Tor prek VPN, dvojni VPN
 • S sedežem v Panami
 • Podpora za klepet v živo je na voljo.
Slabosti
 • Ne veliko
 • Aplikacije se lahko včasih počasi povezujejo.
NEZLOMLJIV V VARNOSTI: NordVPN je najbolj stroškovno učinkovita in popolnoma varna rešitev zasebnosti za Kodi. Pridobite velik 68-odstotni popust na 3-letni načrt (3,71 USD/mesec), podprt z 30-dnevno garancijo vračila denarja brez težav.

Kaj počne Real Debrid?

Real Debrid je lahko zmeden za vsakogar, ki je nov pri Kodiju. Preprosto povedano, to je storitev, ki razbremeni in optimizira povezave, ki jih uporabljajo dodatki Kodi, tako da lahko uživate v hitrejših in bolj kakovostnih pretokih, ne da bi niti gibali prsta. Spletno mesto Real Debrid ima samostojne funkcije, vključno s povezavami za pretvorbo torrentov in storitvijo odstranjevanja omejitev URL. Če ga konfigurirate za delo s Kodi, lahko samodejno izkoristite prednosti teh virov višje kakovosti z različnimi priljubljenimi dodatki. Pomislite na to kot na tiho HD nadgradnjo vaših najljubših TV-oddaj in filmov.

Če želite v celoti izkoristiti Real Debrid, boste morali ustvariti račun, seznaniti svojo napravo in nato nastaviti stvari v Kodi. Celoten postopek ne bo trajal več kot nekaj minut. Samo sledite spodnjim korakom in v hipu boste imeli dostop do hitrejših in boljših filmskih tokov!

Real Debrid na Kodi 1

Kako ustvariti brezplačen račun Real Debrid

Real Debrid je privzeto brezplačna storitev. Račun lahko nastavite v samo nekaj sekundah in uživate v nekaterih glavnih funkcijah spletnega mesta, vključno z neposrednimi prenosi torrent povezav in izbranimi brezplačnimi spletnimi mesti, kot sta YouTube ali Daily Motion. Obstajajo celo dnevne vesele ure, kjer lahko brezplačni uporabniki brezplačno uživajo v vseh vrhunskih funkcijah spletnega mesta!

Če želite kar najbolje izkoristiti Real Debrid in Kodi, se boste morali prijaviti za premium račun. Ti stanejo od 3,50 do 19 dolarjev za dva tedna ali 180 dni. V tem času boste imeli popoln in neomejen dostop do vseh funkcij Real Debrid, vključno z vsem, od vzporednih prenosov do preskoka na sprednjo stran čakalne vrste za prenose! Če resno razmišljate o pospešitvi svojih tokov Kodi, je premium račun Real Debrid dobra naložba.

Vsak začne kot brezplačen uporabnik in ga lahko kadar koli nadgradi. Prav tako boste morali imeti svoj račun pripravljen in preverjen, preden konfigurirate Kodi, zato sledite spodnjim korakom, da začnete.

 1. Pojdite na Spletno mesto Real Debrid in kliknite na prijavi se gumb.
 2. Dodajte svoje podatke v meni, ki se odpre.
 3. Kliknite Pridruži se brezplačno .
 4. Preverite svoj e-poštni račun in kliknite povezavo za potrditev.
 5. Nazaj na spletno stran Real Debrid kliknite Vpiši se , dodajte svoje podatke in pripravljeni ste!

Kako namestiti Real Debrid na Kodi

Ker je račun pripravljen za uporabo, je čas, da na Kodi nastavite Real Debrid. Storitev bo vnaprej nameščena za veliko uporabnikov, čeprav boste morali narediti nekaj konfiguracije in prilagajanja, da se prepričate, da jo Kodi uporablja pred drugimi reševalci. Sledite spodnjim korakom in v samo nekaj trenutkih boste imeli Real Debrid pripravljen za delo.

 1. V glavnem meniju Kodija kliknite ikono zobnika za vstop Nastavitve .
 2. Pojdi do Sistemske nastavitve.
 3. Kliknite spodnjo možnost, ki pravi Osnovni dokler ne preklopi na Strokovnjak (morda je že nastavljen na to raven)
 4. Pojdite na Dodatki oddelek.
 5. Izberite Upravljajte odvisnosti na desni.
 6. Pomaknite se navzdol in izberite URLResolver . Če ga ne vidite na seznamu, sledite navodilom pod tem razdelkom, da ga dodate v svoj sistem, nato se vrnite, da dokončate te korake.
 7. Kliknite na Konfiguriraj gumb na dnu. Real Debrid na Kodi 2
 8. Pod Univerzalni reševalci zavihek, se pomaknite navzdol, dokler ne vidite Real-Debrid .
 9. Nastavite prioriteto na 90 in se prepričajte, da je Real-Debrid omogočen.
 10. Kliknite (Ponovno) avtoriziraj moj račun . Odpre se novo okno.
 11. Prepričajte se, da ste prijavljeni na spletno mesto Real Debrid, nato obiščite real-debrid.com/device . Real Debrid na Kodi 3
 12. Vnesite znakovna koda prikazano v oknu Kodi na spletnem mestu Real Debrid.
 13. Dokončajte avtorizacijo svoje naprave, nato sta Kodi in Real Debrid pripravljena.

Kako namestiti URLResolver, če manjka

Dodatek URLResolver uporablja nešteto razširitev Kodi. Če ste uporabili enega od ducatov različnih video pretokov, je verjetno, da je bil že nameščen z enim od teh dodatkov. Če imate novo različico Kodija ali ne vidite URLResolverja na svojem seznamu, ga boste morda morali namestiti ročno. Postopek je precej preprost in traja le nekaj trenutkov.

 1. Odprite Kodi na izbrani napravi.
 2. Kliknite ali tapnite ikono zobnika za vstop v sistemski meni.
 3. Pojdi do Sistemske nastavitve > Dodatki
 4. Preklopite drsnik poleg Neznani viri možnost. Ko bo omogočen, bo poudarjen.
 5. Sprejmite opozorilno sporočilo, ki se prikaže.
 6. V svojem spletnem brskalniku obiščite repozitorij kode URLResolver na naslednji povezavi: https://github.com/kodil/kodil/tree/master/repo/script.module.urlresolver
 7. Kliknite najnovejšo različico, navedeno na strani. Moral bi se prikazati na dnu in izgledati nekako takole: script.module.urlresolver-#.#.##.zip
 8. Kliknite na majhno Prenesi gumb v zgornjem desnem kotu.
 9. Nazaj v Kodi pojdite v glavni meni in izberite Dodatki .
 10. Kliknite ikono odprtega polja.
 11. Izberite Namestite iz zip datoteke
 12. Pomaknite se do mape, kamor ste prenesli zip datoteko URLResolver.
 13. Izberite datoteko in jo namestite.
 14. Namestitev bo trajala le trenutek. Ko je končano, nadaljujte z zgornjimi navodili za konfiguracijo.

Združljivost dodatkov Real Debrid

Dodatek mora posebej podpirati Real Debrid, preden lahko ujamete te hitre vire 1080p. Dobra novica je, da ima veliko dodatkov vgrajeno funkcijo in za delovanje ne bo potrebna nobena dodatna konfiguracija. Slaba novica je, da se združljivost z novimi izdajami povečuje in zmanjšuje, kar pomeni, da se ne morete vedno zanesti na dodatek za podporo Real Debrid od različice do različice. Najbolje je, da se držite svojih najljubših virov Kodi in upate na Real Debrid

Obstaja nekaj dodatkov, katerih podpora Real Debrid je nekoliko bolj zanesljiva od drugih. Upoštevajte, da spodnji seznam ni izčrpen in to ne pomeni, da bo dodatek v vsakem trenutku zagotovo deloval z Real Debrid, to so le dobra mesta za začetek, če želite preizkusiti vse.

Real Debrid na Kodi 4

 • S.A.L.T.S.
 • Središče za odrasle
 • BoB
 • Razvedrilno središče
 • Fino in Dandy
 • IceFilms
 • Gledam
 • Zaveza

Ali je varno namestiti dodatke Kodi?

Kodijevi dodatki tretjih oseb so si med nekaterimi skupinami prislužili manj kot popoln ugled. Čeprav je Kodi sam popolnoma brezplačen, varen in zakonit, ni nič nenavadnega, da bi naleteli na dodatke, ki kršijo pravila s povezavami na piratsko vsebino ali polnjenjem zlonamerne programske opreme v njihovo kodo. Ni običajen pojav, da naletite na viruse, vendar je vredno za vsak slučaj sprejeti nekaj osnovnih previdnostnih ukrepov.

Prva stvar, ki jo lahko storite, da ostanete varni med nameščanjem dodatkov Kodi, je, da se držite zanesljivih odlagališč. Upravljavci repo preverijo dodatke, preden jih vključijo v svoje datoteke, s čimer ustvarijo drugo plast zaščite pred zlonamerno programsko opremo. Prav tako je pametna ideja, da je vaša protivirusna programska oprema, požarni zid in programska oprema VPN vedno vklopljena in aktivna, tudi ko samo brskate po novi vsebini dodatkov. Na koncu prenesemo in preverimo vse dodatke, ki so predstavljeni v naših člankih. Če ga vidite na zgornjem seznamu, je v času pisanja vse delovalo in varno.

Več uporab za Real Debrid

Združljivost dodatkov z Real Debrid se spreminja skoraj vsak dan. Imamo svoje najljubše dodatke za pretakanje, ki jih radi uporabljamo, kaj pa vi? Delite svoje misli in trike Real Debrid v spodnjih komentarjih!

Kako najti in poslati GIF-e na Slacku Prejšnji Članek

Kako najti in poslati GIF-e na Slacku

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva Preberi Več

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva