Dodatek Kodi Genesis Reborn: Kako namestiti in uporabljati

Genesis Reborn je ena od mnogih priljubljenih pretočnih aplikacij Kodi, osredotočenih na pretakanje filmov in TV-oddaj. Predvsem ponuja pretakanje v ultra visoki ločljivosti za podprto vsebino, kar bo zagotovo razveselilo tiste med vami z najnovejšimi monitorji in zasloni 4K.

Del njegovega imena Reborn izhaja iz aplikacij, na katerih temelji, med katerimi sta Genesis in Exodus. Medtem ko so to izjemno priljubljeni dodatki Kodi, ki služijo istemu namenu, si Genesis Reborn prizadeva biti veliko boljša možnost od svojih predhodnikov. Odvisno od vaših potreb, lahko le uspe!Ta dodatek je razvila ekipa Jesus Box Media, ki je odgovorna tudi za dodatek Flixnet (aplikacija s podobnim namenom, vendar bolj osredotočena na filme). Genesis Reborn vam bo omogočil gledanje vseh vrst filmov in TV-oddaj, vendar vam ne bo pomagal preprečiti opominov zaradi avtorskih pravic in sledenja, ki lahko pridejo s pretakanjem.

Čeprav pri Addictive Tips nikoli ne opravičujemo pretakanja avtorsko zaščitenega gradiva, se zavzemamo za zasebnost naših bralcev. Preden se pogovorimo o tem, kako namestiti Genesis Reborn, vam bomo pokazali, kako vam VPN lahko pomaga preprečiti težave, če slučajno naletite na nezakonito vsebino, ko uporabljate Kodijeve številne dodatke tretjih oseb.

Zagotovite si VPN z oznako št. 1 60 % POPUSTA za 2-letni načrt

Preden prenesete: pridobite dober VPN

VPN ali navidezno zasebno omrežje je bistveno orodje za ohranjanje vaše spletne zasebnosti. Zaradi vseh novic o kibernetskih kriminalcih, vladnem nadzoru in nevtralnosti omrežja, ki so na udaru, ljudje sprejemajo dodatne ukrepe, da zagotovijo, da so oni in njihovi podatki varni pred radovednimi očmi.

Če ga uporabljate skupaj z varnejšimi praksami brskanja, si boste veliko lažje oddahnili, saj boste vedeli, da vaši spletni dejavnosti zaradi težkih slojev šifriranja in usmerjanja prek globalnega omrežja proxy strežnikov skoraj ni mogoče izslediti. Ne glede na to, ali se želite izogniti nadzoru s strani vlad/ponudnikov internetnih storitev, ki pretiravajo, ali pa želite samo obiti geografsko zaklenjeno vsebino, bo VPN naredil ravno prav.

Kdo je najboljši?

Najboljši ponudniki VPN ne vodijo dnevnikov vaših metapodatkov ali dejavnosti, ponujajo celovito podporo strankam, omogočajo različne načine plačila, vključno z Bitcoinom, in zagotavljajo varno šifriranje brez žrtvovanja hitrosti. Na trgu je veliko možnosti (vključno z množico brezplačnih VPN-jev, ki zbirajo vaše podatke in jih prodajajo za dobiček), vendar priporočamo IPVanish .

Čeprav boste morali plačati majhno mesečno naročnino, je storitev, ki jo prejmete, neprecenljiva. Vaši podatki in dejavnost bodo popolnoma zaščiteni z 256-bitnim šifriranjem AES, zaščito pred uhajanjem DNS in strogo politiko beleženja brez prometa. Všeč vam bodo visoke hitrosti omrežja in širok dostop do več kot 850 strežnikov v 60 državah po vsem svetu. Poleg tega IPVanish ponuja:

  • Hitra in preprosta programska oprema za skoraj vse naprave, vključno s tablicami, osebnimi računalniki, pametnimi telefoni in celo Chromebooki.
  • Podpora strankam, ki je na voljo 24/7, če gre karkoli narobe.
  • Neomejena pasovna širina, brez omejitev hitrosti in brez omejitev prometa.

In kar je najpomembnejše, delujejo z vsemi Kodi dodatki, zgradbami in repozitoriji, ki smo jih testirali do danes.

IPvanish ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja, kar pomeni, da imate teden dni, da ga preizkusite brez tveganja. Prosimo, upoštevajte, da Bralci nasvetov, ki povzročajo odvisnost, lahko tukaj pri letnem načrtu IPVanish prihranijo ogromnih 60 % , s čimer se je mesečna cena znižala na samo 4,87 USD/mesec.

Omogoči namestitve iz neznanih virov

Ker ta repozitorij prihaja iz neuradnega vira, se prepričajte, da imate to možnost omogočeno v Kodiju. V nasprotnem primeru preostanek tega vodnika ne bo deloval!

V nastavitvah izberite sistemske nastavitve.

Zdaj izberite Dodatki in se prepričajte, da so Neznani viri omogočeni.

Genesis Reborn: Navodila za namestitev po korakih

Preden lahko namestimo Genesis Reborn, bomo morali namestiti repozitorij, v katerem je shranjen. To repozitorij (ali repo) je Jesus Box Repo. Kot morda ugibate, gosti vse dodatke Kodi Jesus Boxa in je zato tisto, do česar boste morali imeti dostop, če želite dobiti Genesis Reborn.

AddictiveTips ne opravičuje ali spodbuja kakršne koli kršitve omejitev avtorskih pravic. Preden brez dovoljenja prenesete avtorsko zaščiteno gradivo, upoštevajte zakonodajo, žrtve in tveganja piratstva.

Pojdi naprej in odpri Kodi. Ko to storite, kliknite ikono zobnika v zgornjem levem kotu, da vstopite v sistemske nastavitve.

V sistemskih nastavitvah izberite Upravitelj datotek.

Zdaj, ko ste v upravitelju datotek, dvokliknite Dodaj vir.

Kliknite, da se prikaže pojavno okno z besedilom. Nato prilepite https://jesusboxrepo.xyz/repo/ v to polje in pritisnite OK.

Dodajte ime temu medijskemu viru. Izbrali smo Jezusovo škatlo, vendar lahko izberete kaj drugega, če želite. Ime ni pomembno, je samo za vašo referenco.

Ko dodate vir Jesus Box, se vrnite v glavni meni in kliknite Dodatki. Znotraj dodatkov kliknite Moji dodatki.

Zdaj, ko ste v Mojih dodatkih, kliknite .. na vrhu okna. To vas bo pripeljalo do menija, ki ga dejansko potrebujete, ki pa ni na voljo v glavnem meniju.

Zdaj boste želeli klikniti Namesti iz datoteke zip.

Zdaj se pomaknite navzdol do vira predstavnosti Jesus Box, ki ste ga ustvarili prej v vadnici, in ga kliknite. Tukaj bomo dobili datoteko zip za namestitev repoja Jesus Box.

Kliknite datoteko zip repozitorija, kot je prikazano na spodnji sliki, da namestite repozitorij. Počakajte, da se repozitorij konča z namestitvijo, preden nadaljujete. Ne sme trajati predolgo.

Vrnite se nazaj in kliknite Namesti iz repozitorija. Zdaj, ko je repozitorij nameščen, ste skoraj pripravljeni na pridobitev dodatka Genesis Reborn!

Kliknite Repozitorij Jezusove škatle. Tukaj boste našli Genesis Reborn.

Kliknite Video dodatki.

Izberite Genesis Reborn. Če želite, lahko zgrabite tudi nekaj teh drugih dodatkov. Vendar je Genesis Reborn vse, kar resnično potrebujete za to vadnico.

Kliknite Namesti, da namestite dodatek.

Ko je namestitev končana, se vrnite v glavni meni in nato v Dodatke. Pod Video dodatki bi morali videti Genesis Reborn.

čestitke! Zdaj imate nameščen Genesis Reborn. Obstaja osnovni sistem za brskanje po mapah, s katerim lahko poiščete svoje najljubše filme in TV-oddaje, zato kar pričnite z ogledom.

Poleg tega, če ste namestili dodatek Trakt in ga povezali z računom Trakt, lahko spremljate svoj napredek skozi oddaje in kaj ste/niste gledali. Trakt se dokaj enostavno integrira z Genesis Reborn in drugimi podobnimi aplikacijami, zato ga zelo priporočamo za uporabo skupaj z Genesis Reborn.

Zaključek

To je to! Upamo, da vam je ta članek pomagal izvedeti vse, kar ste morali vedeti o prenosu, namestitvi in ​​uporabi Genesis Reborn. Spodaj lahko komentirate, če imate kakršna koli vprašanja ali naletite na kakršne koli težave med postopkom namestitve – vedno vam z veseljem pomagamo!

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik) Prejšnji Članek

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik)

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10 Preberi Več

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10