Kako gledati Family Guy na Netflixu od koder koli?

Družinski človek je eden najbolj znanih animiranih sitcomov na svetu in imamo srečo, da je oddajo dokaj enostavno spremljati na spletu, zlasti prek Netflixa.

Sitcom je debitiral leta 1999 in od takrat je zbral na stotine epizod, nekatere boljše od drugih. Kljub temu nadaljujemo z zgodbo o Petru, Louisu, Meg, Chirsu, Stewieju in Brianu ter njihovem celotnem mestu vsaj do leta 2021, saj je bila obljubljena 21. sezona.Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis in Mike Henry so le nekateri izmed tistih, ki dajejo glas likom v Family Guyu. V preteklih letih so imeli tudi številne gostujoče zvezde, kot so Ray Liotta, Alyssa Milano, Hugh Laurie, Will Ferrell, Jimmy Kimmel, Dakota Fanning, Tony Danza, Jennifer Love Hewitt, Andy Dick, Jon Favreau, Jane Lynch, Drew Barrymore, Patrick Stewart, Robert Downey Jr., Bryan Cranston, Betty White, Carrie Fisher, Hugh Hefner, Johnny Knoxville, Debbie Reynolds, Charlie Sheen, Anne Hathaway, Mick Jagger, David Bowie, Johnny Depp, KISS in številni drugi.

Koliko sezon Family Guy obstaja?

Doslej smo imeli 19 sezon, ki prihajajo in gredo, zadnja pa je bila premierno predvajana konec septembra 2020, tako da imamo še nekaj mesecev, da uživamo v epizodi. Tako kot preteklih 5 sezon bo tudi sedanja imela skupno 20 delov.

Ali je Family Guy na Netflixu?

Family Guy je zagotovo na voljo za gledanje na Netflixu, vendar je preprosto odvisno od države, v kateri ste. Tako kot pri skoraj vseh drugih oddajah ali filmih na Netflixu je Family Guy na voljo samo na določenih trgih, odvisno od tega, kakšne licenčne posle ima podjetje uspelo podpisati.

Ali je Family Guy na Netflixu v ZDA?

Na žalost Family Guy manjka na Netflix US. Pravice za predstavo pripadajo Hulu. Seveda, če nadaljujete z branjem, boste izvedeli, kako lahko dejansko gledate Family Guy s svojo naročnino na Netflix.

Ali je Family Guy na Netflixu v Kanadi?

Family Guy je prisoten na Netflix Canada. Oddaja ima v Kanadi na voljo 10 sezon, in sicer od 9 do 18.

Ali je Family Guy na Netflixu v Veliki Britaniji?

Family Guy je na voljo za gledanje na Netflixu v Združenem kraljestvu, kar je zelo dobro. Na voljo imajo več sezon – od 13 do 18. Seveda še zdaleč ni idealno, a vsaj nekaj imajo.

Ali lahko gledam Family Guy na Netflixu?

Ne glede na državo, v kateri živite, lahko še vedno gledate Family Guy na Netflixu, če imate ustrezna orodja. Najprej morate seveda imeti aktivno naročnino na Netflix. Potem boste morali imeti VPN.

Zagotovite si VPN z oznako št. 1 60 % POPUSTA za 2-letni načrt

Ker je Netflix prisoten v približno 190 državah, ima v vsaki od teh držav tudi posamezne knjižnice. To pomeni, da ne morete gledati vsebin, namenjenih vašim sosedom, oni pa ne vaših. Celotna situacija je lahko precej frustrirajoča, saj vsi plačujemo približno enako ceno naročnine.

VPN vam bo pomagal narediti nekaj virtualnega potovanja, tako da boste lahko videti, kot da ste v kateri koli državi. To bo odklenilo vsebino, ki jo ima Netflix v tej določeni regiji, in vam omogočilo gledanje Family Guy.

Naše priporočilo je, da uporabite vrhunsko orodje, ki ima dobre rezultate, naša priljubljena aplikacija pa je NordVPN. Storitev vključuje na tisoče strežnikov v skoraj 100 državah, odlične šifrirne protokole za zagotavljanje vaše zasebnosti in več.

Tukaj morate storiti:

  • Najprej se morate prijaviti za NordVPN. Ponujajo 3 mesece brezplačno in 68 % POPUSTA na 2-letni načrt, zato poskrbite, da boste izkoristili to ponudbo!
  • Nato morate dobiti aplikacije in se prijaviti v svoj račun. Nadaljujte z izbiro strežnika v Združenem kraljestvu, Avstraliji ali celo Romuniji.
  • Ko je povezava vzpostavljena, morate naložiti Netflix v brskalnik ali znova zagnati aplikacijo v napravi. Poiščite Family Guy in začnite pretakati želene epizode!

Skozi celoten postopek je precej enostavno in menimo, da lahko zdaj preprosto sledite navodilom.

Ali Netflix ne bo vedel, da uporabljam VPN?

Res je, da je Netflix pred nekaj leti napovedal, da bo blokiral VPN. Vendar to ne deluje vedno in je večinoma učinkovito proti brezplačnim orodjem, ki imajo zelo malo zaščite.

Pri uporabi NordVPN nismo imeli nobenih težav, kar pa seveda ne pomeni, da se to ne more zgoditi. Če boste imeli kakršne koli težave z NordVPN, se lahko obrnete na njihovo skupino za podporo strankam, ki je na voljo 24/7, saj vam z veseljem pomagajo najti strežnik, ki bo deloval z Netflixom v vaši želeni državi.

Podpora strankam je na voljo 24 ur na dan, zato ni pomembno, v kateri državi ste, saj boste vedno lahko stopili v stik z nekom. Preden stopite v stik s podporo strankam, menimo, da bi morali poskusiti dve najpogostejši rešitvi težave – brisanje piškotkov in izbiro drugega strežnika.

Zakaj namesto tega ne morem uporabiti brezplačnega VPN-ja?

Res je, da so na spletu na voljo brezplačni VPN-ji, vendar nikomur nikoli ne svetujemo, da bi dobil katerega od teh iz več razlogov. Ena glavnih težav, s katerimi se boste soočili z brezplačnimi VPN-ji, je, da niso varna. V bistvu so strokovnjaki za kibernetsko varnost v preteklih letih kar nekajkrat odkrili, da so bila tako imenovana VPN dejansko preoblečena zlonamerna programska oprema.

Očitno je to vodilo do tega, da so bila ta orodja umaknjena iz App Stores, vendar ne prej, kot so naredila veliko škode. Ko je ena od teh aplikacij nameščena v napravi, bo zlonamerna programska oprema začela zbirati osebne podatke, ki se lahko uporabijo za krajo identitete, finančne goljufije ali celo kršitve podatkov proti delodajalcem. Zaradi zelo očitnih razlogov menimo, da se je tej vrsti orodja najbolje v celoti izogniti.

Opomba urednika : NordVPN je naša izbira št. 1 za odblokiranje Netflixa. Prijavite se za 2-letni načrt z NordVPN za 3,49 USD na mesec in 3 mesece BREZPLAČNO. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja je vključeno v vse načrte, tako da lahko kadar koli prekličete in dobite denar nazaj.

Obstajajo tudi VPN-ji, ki bodo dejansko delovali, vendar ne bodo preveč dobri, ko gre za Netflix. Prvič, Netflix bo hitro ugotovil, kdo uporablja VPN, ko gre za brezplačna orodja. Obstaja tudi dejstvo, da je precej verjetno, da je Netflix številne od teh aplikacij že uvrstil na črni seznam.

Poleg tega morate upoštevati tudi dejstvo, da imajo ta brezplačna orodja malo sredstev, zato imajo na voljo tudi malo strežnikov, a veliko in veliko uporabnikov. To se takoj prevede v zelo nizke internetne hitrosti zaradi prenatrpanih strežnikov. Torej, tudi če bi aplikacija delovala z Netflixom, bi še vedno imeli težave pri pretakanju vsebine.

Obstaja tudi druga situacija, o kateri moramo razpravljati, in sicer aplikacije, ki uporabljajo usmerjanje enakovrednih. V bistvu bodo vašo napravo uporabili kot strežnik za druge uporabnike in vam omogočili dostop do njihove v trgovini. Težava je v tem, da bo taka stvar močno vplivala na delovanje vašega računalnika. Še huje, ko prenehate uporabljati aplikacijo, orodje še naprej deluje v ozadju in izkorišča vašo napravo. V zvezi s to vrsto aplikacij obstaja tudi veliko varnostnih pomislekov, saj le redko uporabljajo šifriranje in so vaši podatki zlahka izpostavljeni. Dejstvo, da imajo tudi dnevnike vaše spletne dejavnosti, je še hujše.

Končne misli

Popolnoma razumemo, zakaj želite gledati Family Guy na Netflixu in da ni pomembno, kje ste, saj želite dostopati do oddaje. Naš nasvet je, da za delo uporabite NordVPN, da ne boste imeli težav pri uživanju v Family Guyju ali katerem koli drugem nazivu.

Kako do BREZPLAČNEGA VPN-ja za 30 dni

Če na primer med potovanjem potrebujete VPN za kratek čas, lahko brezplačno dobite naš najbolje uvrščeni VPN.NordVPN vključuje 30-dnevno garancijo vračila denarja.Za naročnino boste morali plačati, to je dejstvo, vendar dovoljujepoln dostop za 30 dni, nato pa prekličete za celotno povračilo. Njihova politika odpovedi brez vprašanj upravičuje svoje ime.

Kako najti in poslati GIF-e na Slacku Prejšnji Članek

Kako najti in poslati GIF-e na Slacku

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva Preberi Več

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva