Kako naložiti GIF z zvokom na Imgur

Pred nekaj leti je Imgur predstavil GIFV, novo obliko zapisa datotek GIF, ki jim omogoča hitrejše nalaganje in bolj gladko predvajanje. Imgur zdaj dodaja GIF-je z zvokom. To je v bistvu video zelo, zelo nizke ločljivosti z zvokom, vendar ga še vedno imenujemo GIF. Zaenkrat lahko GIF-e z zvokom ustvarjate in nalagate samo iz Imgurjeve aplikacije za iOS. Ogledate si jih lahko in jih delite v namiznem brskalniku. V prihodnjih dneh bo Imgur to funkcijo dodal svoji aplikaciji za Android in tudi svojemu spletnemu vmesniku.

GIF z zvokom na Imgur

Prepričajte se, da uporabljate najnovejšo različico aplikacije Imgur v sistemu iOS. Odprite aplikacijo in tapnite gumb kamere ter izberite videoposnetek iz zvitka fotoaparata, ki ga želite pretvoriti v GIF. Morali ga boste skrajšati, tako da bo dolg le 30 sekund ali manj.Po obrezovanju videoposnetka tapnite ikono zvočnika, da ga vklopite in naložite z zvokom. Objavi dajte naslov, dodajte oznake in tapnite Objavi, da jo naložite. Imgur spodbuja svoje člane skupnosti k uporabi vklopi zvok označite z vsemi GIF-i z zvoki. Sledite tej oznaki, da vidite, katere GIF-je z zvoki delijo drugi.

GIF bi se moral naložiti takoj, vendar se zdi, da lahko pride do težav. Če ne vidite svojega GIF-a, preverite, ali je pri nalaganju prišlo do težave, in poskusite znova.

Uporabnikom, ki brskajo po Imgurju, vam ni treba skrbeti, da bi sredi noči nenadoma na glas predvajali GIF z zvokom. Vsi GIF-ji so privzeto izklopljeni in če ne tapnete, da omogočite glasnost, ne boste slišali piskanja.

To je super in vseeno bi se hecali, če bi temu rekli drugače kot videoposnetki nizke ločljivosti. GIF-ji so v bistvu gibljive slike, vendar z zelo nizko ločljivostjo. Seveda, HD GIF-i so zdaj stvar, vendar jih ni enostavno narediti in velikost datoteke je tako velika, da uniči smisel uporabe GIF-a. GIF-i z zvokom bodo potrebovali več časa za nalaganje in seveda bo velikost datoteke manjša. Varno lahko rečemo, da bo tudi zvok stisnjen.

Funkcija je relativno nova, zato je prezgodaj reči, ali bo uporabnikom všeč ali ne. Nekaj ​​je gotovo, nihče ne mara čakati, da se GIF naloži, zato bo Imgur to čim bolj optimiziral.

Prejmite dnevne nasvete v svoj nabiralnik Newsletter Pridružite se 35.000+ drugi bralci
Kako popraviti zataknjene prenose v Mac App Store na macOS Prejšnji Članek

Kako popraviti zataknjene prenose v Mac App Store na macOS

Ozadje za noč čarovnic: 30 osupljivih slik za vaše namizje Preberi Več

Ozadje za noč čarovnic: 30 osupljivih slik za vaše namizje