Kako preveriti, kdo si je ogledal vašo zgodbo Snap Story na Snapchatu

Ko je WhatsApp predstavil funkcijo »Seen«, so bili ljudje razburjeni. Funkcija je onemogočila prezrtje sporočila ali odložitev odgovora nanj brez zelo dobrega razloga. Sčasoma so druge aplikacije za sporočanje ujele in posnemale to funkcijo. Vsi imajo način, da ga izklopijo, čeprav za razliko od Snapchata. Snapchat vam, v dobrem ali slabem, natančno pove, kdaj je nekdo videl vaše posodobitve, sporočila ali ko tipka. Snapchat vam dobesedno pošlje obvestilo, ko eden od vaših stikov začne tipkati. Svoje dejavnosti v aplikaciji ne morete skriti in to velja za vašo zgodbo Snapchat. Preprosto lahko preverite, kdo si je ogledal vašo Snap zgodbo na Snapchatu.

Preverite, kdo si je ogledal vašo posnetek

Odprite Snapchat in povlecite v levo, da odprete zaslon Zgodbe. Morali bi že imeti aktivno snap zgodbo. Tapnite svojo zgodbo. Pazite, da se ne dotaknete katerega koli od treh gumbov poleg.Ko tapnete svojo zgodbo, se začne predvajati. Če pozorno pogledate ta zaslon, boste na dnu videli majhno puščico. Povlecite navzgor po tej puščici. Navzgor se bo pomaknila plošča, ki bo pokazala, koliko ljudi si je ogledalo vašo sliko. V zgornjem levem kotu lahko vidite skupno število ogledov. Zraven lahko vidite, kolikokrat je bila vaša zgodba ponovno predvajana.

Omejitve

Snap zgodbe imajo omejeno življenjsko dobo 24 ur. Ta omejena življenjska doba pomeni, da si lahko vaši sledilci/prijatelji/občinstvo na Snapchatu ogledajo vašo zgodbo samo v tem časovnem okviru. Podobno lahko na Snapchatu preverite, kdo si je ogledal vašo posnetek, dokler je še na voljo.

Ko vaša zgodba steče, tj. ko poteče 24 ur, ne morete več preveriti, koliko ogledov imate na svoji zgodbi. Če pozneje svoji zgodbi dodate več posnetkov, lahko preverite samo poglede za to. Starejši posnetki v zgodbi potečejo po 24 urah. Pogledi, ki jih vidite na zgodbi, so za posnetke, ki so še znotraj 24-urnega časovnega okvira.

Če želite omejiti, kdo si lahko ogleda vašo zgodbo, lahko. Lahko dovolite vsem, ki vam sledijo, da si ogledajo vašo zgodbo, ali pa jo omejite samo na svoje prijatelje. Prijatelji so ljudje, ki vam sledijo in ki jim vi sledite nazaj. Če omejite vidnost svoje hitre zgodbe samo na prijatelje, ljudje, ki jim ne sledite nazaj, ne bodo mogli videti vaše zgodbe.

Če želite posnetek deliti z omejenim številom prijateljev, vaša zgodba ni najboljši način za to. Namesto tega je bolje ustvariti skupino v Snapchatu in deliti svojo zgodbo s skupino.

Prejmite dnevne nasvete v svoj nabiralnik Newsletter Pridružite se 35.000+ drugi bralci
Kako najti in poslati GIF-e na Slacku Prejšnji Članek

Kako najti in poslati GIF-e na Slacku

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva Preberi Več

Opravilna vrstica se ne bo skrila – Kako popraviti opravilno vrstico Windows 10, ki se ne skriva