Kako brez truda preklicati naročnino Spotify Premium

V zadnjem času je veliko priljubljenih glasbenikov zapustilo Spotify. Zato je tudi veliko uporabnikov Spotifyja zapustilo premium paket te glasbene aplikacije.

Se želite pridružiti množici in prenehati biti premium uporabnik Spotifyja? Če da, preberite ta blog. Tukaj vam bomo povedali, kako prekličete Spotify premium z nekaj preprostimi in preprostimi koraki.Kaj je Spotify?

Spotify je predvsem aplikacija, ki vam omogoča dostop do digitalne glasbe, podcastov in video storitev. Z njim lahko poslušate na milijone pesmi in druge zvočne vsebine ustvarjalcev iz vseh držav.

V tej aplikaciji lahko predvajate glasbo in prejemate priporočila za skladbe glede na vaš okus brezplačno, lahko pa izberete Spotify Premium in uživate v naprednih funkcijah.

Spotify je mogoče uporabljati na številnih napravah, vključno z računalniki, tablicami, telefoni, zvočniki, televizorji in avtomobili. Prav tako je mogoče prehajati iz ene naprave v drugo s pomočjo Spotify Connect.

Kako preklicati naročnino Spotify Premium

Če ne želite še naprej uporabljati premium paketa te aplikacije, morate vedeti, da ne morete preklicati naročnine iz njene aplikacije – ne glede na to, ali do nje dostopate iz Androida, iOS-a, Maca ali Windows.

Preklic Spotify premium zahteva, da se prijavite v svoj račun Spotify iz spletnega brskalnika v računalniku, pametnem telefonu, tablici ali računalniku. Tam morate slediti tem korakom:

  • Prijavite se v svoj Račun Spotify iz katerega koli spletnega brskalnika.
  • Spodaj Vaš načrt razdelek izberite Spremeni načrt .
  • Pomaknite se navzdol, da poiščete Prekliči Spotify in kliknite na Prekliči Premium .

Tako lahko prekličete svoj premium račun, vendar še vedno obdržite svoj račun Spotify. Postopek bo zagotovil, da boste še naprej uporabljali Spotify prek njegovega brezplačnega paketa, ki vključuje oglase med pretakanjem glasbe.

Kot uporabnik brezplačnega paketa Spotify lahko obdržite svoje sezname predvajanja in shranjeno glasbo. Tudi če prekličete premijski načrt, lahko še naprej dostopate do vseh premijskih funkcij, ko je do naslednjega obračunskega datuma še nekaj dni.

Kaj pa, če možnost spremembe načrta ni na voljo?

Če ne najdete možnosti za spremembo paketa, to pomeni, da je vaša naročnina na Spotify morda del paketa, ki ste ga dobili od mobilnega ali internetnega ponudnika. V tem primeru se morate obrniti na to podjetje, da prekliče vašo plačano naročnino.

Ali lahko znova nadgradim na Spotify Premium?

Če boste v prihodnosti spremenili svojo ugotovitev in želeli znova postati premium član Spotify, lahko to storite. Za to je vse, kar morate storiti, da se varnostno prijavite za račun Premium.

Ne pozabite, da boste morda morali plačati višjo ceno za storitev, še posebej, če ste za prvo prijavo uporabili promocijo.

Zaključek

Zaradi različnih razlogov boste morda želeli prenehati biti premium uporabnik Spotifyja in ga uporabljati brezplačno. Za to se lahko obrnete na ta blog, ki razpravlja o tem, kako preklicati premium naročnino na Spotify.

Po preklicu boste morda želeli preizkusiti druge storitve pretakanja glasbe, kot sta YouTube Music ali Apple Music. V nasprotnem primeru lahko še naprej uporabljate Spotify kot brezplačen uporabnik.

Morda boste želeli vedeti tudi, kako odpraviti težavo s kodo napake Spotify 18 v računalniku z operacijskim sistemom Windows.

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik) Prejšnji Članek

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik)

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10 Preberi Več

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10