Zagotovite si gladko drsenje, podobno iOS-u, s popolnimi prilagoditvami v Chromu

Če vam ni všeč, kako brskalnik Chrome premika strani gor in dol v majhnih skokih, potem Chromium Wheel Smooth Scroller je razširitev za Chrome, ki si zasluži vašo pozornost. Omogoča, da je drsenje po spletnih straneh lepo in gladko doživetje, saj izvaja kinetično drsenje, podobno iOS-u. Z njim lahko natančno prilagodite drsenje miške in gladkost, tako da postane bolj udobno krmarjenje po dolgih spletnih mestih. Gladko drsenje zmanjša obremenitev vaših oči in preprečuje, da bi postali dezorientirani. Razširitev samodejno postane aktivna na vseh spletnih straneh in jo lahko preprosto spremenite Velikost koraka, gladkost, gladkost (prednji del) in Občutljivost pospeška možnosti iz razširitve Lastnosti .

Razširitev v Chrome ne doda nobenega gumba in začne veljati takoj, ko je nameščena. Chromium Wheel Smooth Scroller Lastnosti vam ponuja štiri nastavitve drsenja miške in tipkovnice, ki jih lahko spremenite po svojih željah. Nastavitve vključujejo Velikost koraka, ki je število slikovnih pik, po katerih se pomakne kolešček, gladkost, ki vam omogoča nadzor stopnje zaviranja in stopnje pojemanja na začetku in koncu gibanja ter Občutljivost pospeška, določanje velikosti koraka pri hitrem pomiku kolesca miške.Prav tako lahko spremenite intenzivnost poskočnih robov ali jih popolnoma onemogočite in URL-je spletnih mest dodate na črni seznam. Na splošno je Chromium Wheel Smooth Scroller prijetna razširitev, ki vam omogoča natančno nastavitev drsenja miške in tipkovnice za branje dolgih člankov. Z njo ne boste nikoli izgubili sledi vsebini, ki jo gledate, in če ste zaljubljeni v izkušnjo drsenja na vašem iPhone ali iPad, morate to razširitev vsekakor namestiti.

Razširitev je prenesena različica podobnega in izjemno priljubljenega dodatka za Firefox, imenovanega Yet Another Smooth Scrolling. Razširitev je nujna, če želite nastaviti različne ravni občutljivosti za premike miške v brskalniku, vendar ste zadovoljni z načinom, kako deluje v preostalem sistemu. Prav tako niti Windows niti Mac ne dovoljujeta te ravni nadzora nad možnostmi drsenja in to je le še en razlog, da ga namestite v brskalnik.

Namestite Chromium Wheel Smooth Scroller za Google Chrome

Prejmite dnevne nasvete v svoj nabiralnik Newsletter Pridružite se 35.000+ drugi bralci
Kako popraviti zataknjene prenose v Mac App Store na macOS Prejšnji Članek

Kako popraviti zataknjene prenose v Mac App Store na macOS

Kako izbrisati prazno stran v Google Dokumentih Preberi Več

Kako izbrisati prazno stran v Google Dokumentih