Najboljše alternative Nyaa za japonske torrente

Nyaa Torrents je bil leta 2017 brez povezave ( posodobitev: spet je na Nyaa.si! ), a na srečo ljubiteljev animejev je bilo povsod še nekaj spodobnih alternative za japonske torrente . Danes bomo obravnavali pet hudourniških mest, ki ponujajo skoraj enako vsebino kot Nyaa. Podali bomo tudi nekaj priporočil kako ostati varen pri hudourništvu , vključno s tem, kako izbrati in uporabljati VPN.

Leta po ustanovitvi, Nyaa Torrents je bil eden največjih in najbolj zanesljivih virov za anime in vzhodnoazijske medije. Javni sledilnik torrentov je vključeval vse od japonskih televizijskih oddaj do korejskih dram in kitajskih filmov, kar je vsakomur olajšalo prenos in gledanje tujih filmov ne glede na to, kje živi.Izvirnik Nyaa Torrents se je leta 2017 zaprl . Praznina, ki je nastala, je pustila oboževalce animejev in azijskih filmov, da se prerivajo za najboljšimi alternativami, ki bi jih lahko dobili. Zbrali smo jih nekaj najbolj zanesljiva spletna mesta za japonske torrente spodaj, da pomagate zapolniti to vrzel (v primeru, da se ponovi). Nič ne more resnično zasesti njegovega mesta, razen teh Jejte alternative Pridi bliže.

Najboljše alternative hrani

Prednosti Nyaa Torrenta so predvsem anime, oboževalci in splošna vzhodnoazijska vsebina. Je neverjetno obsežen, zato spletnega mesta ne boste mogli nadomestiti samo z enim virom. Če pa izberete prave alternative, bo vaša knjižnica animejev ostala v celoti založena in posodobljena.

Tu so najboljši VPN-ji za varno uporabo zasebnih spletnih mest za hudourništvo:

 1. NordVPNNajboljši torrenting VPN – Strežniki NordVPN, optimizirani za P2P, ponujajo najhitrejše in najvarnejše prenose torrentov. Nič dnevnikov; uživajte v neomejenih torrentih v popolni zasebnosti.
 2. Surfshark – perspektiven VPN s številnimi naprednimi funkcijami zasebnosti, kot nalašč za skupno rabo datotek.
 3. IPVanish – klasična rešitev VPN za anonimno deljenje datotek P2P. Še vedno zelo vredno ogleda.
Zagotovite si VPN z oznako št. 1 60 % POPUSTA za 2-letni načrt

POVEZANO BRANJE: Kako odblokirati Crunchyroll z VPN

Zavrnitev odgovornosti: nekatera od spodnjih spletnih mest vsebujejo animirano spolno vsebino in si jih smejo ogledati samo osebe, stare 18 let in več.

AcgnX Torrent

AcgnX je najbolje opisati kot roj anime vsebine. Uporabniki nalagajo torrente z različnih spletnih mest s poudarkom na hitrosti in količini, ne na kakovosti. TV-izrezki in videoposnetki visoke ločljivosti stojijo drug poleg drugega, kar vam omogoča, da premagate anime, ne da bi čakali na sinhronizirane izdaje v tujini. Klasična vsebina je shranjena tudi v globokih arhivih spletnega mesta, zaradi česar lahko preprosto zgrabite celotno serijo za konec tedna, polnega animejev.

Na AcgnX boste našli anime, stripe, igre, filme, akcijske oddaje v živo, mange, fansube in druge hudournike, osredotočene na japonščino – vsi pa ne bodo lepo označeni v angleščini. Vendar je to odličen vir za še vedno predvajane oddaje, saj boste dobili nove epizode v trenutku, ko jih oboževalci naložijo in izdajo podnapise.

Projekt Shana

Večina animejev in japonskih spletnih mest za hudourništvo odlaga kupe vsebine v svojo bazo podatkov in prepušča uporabnikom, da vse razvrstijo. Projekt Shana izogiba se tej filozofiji tako, da zbira visokokakovostne videoposnetke in jih ohranja organizirane ter enostavne za brskanje. Vsebina je kategorizirana glede na oddajo in sezono s priročno najnovejšo prvo privzeto razvrstitvijo na domači strani. Takoj ko obiščete spletno mesto, si lahko ogledate, kaj je novega, nato pa poiščite starejše oddaje ali celotne serije, ki so podrejene in pripravljene za ogled. Spletno mesto nima osupljive količine vsebine, kot jo imajo druge torrent skupnosti, vendar boste zagotovo cenili osredotočenost na organizacijo in enostavnost uporabe.

Tokio Toshokan

Japonska medijska knjižnica za torrenting Tokio Toshokan popelje koncept minimalizma do skrajnosti. Spletno mesto opušča nore barvne sheme in modne slike pasic v korist čistega, osnovnega videza, ki na prvo mesto postavlja vsebino. Na glavni strani so navedene vse najnovejše izdaje, indeksirani japonski torrenti, podnapisi oboževalcev, igre, manga in drugo. Naleteli boste tudi na veliko akcijskih dram in glasbe v živo, zaradi česar je Tokyo Toshokan odličen vir za več kot le anime.

GGBases

Nyaa Torrent ni bil posebej znan po obsežnih količinah vizualnih novih vsebin, vendar je bil na spletnem mestu lep izbor za vse, ki jih zanimajo igre. Večina jih ima lep dom GGBases zdaj. GGBases je preprosto torrent spletno mesto, ki je polno vizualnih romanov od glave do pet. Vse je lepo razvrščeno po žanrih in preprosto za brskanje in iskanje z glavne strani. Veliko oznak je v japonščini, zato boste potrebovali delovno znanje jezika, da boste kar najbolje izkoristili spletno mesto. Upoštevajte, da je na GGBases veliko iger za odrasle, zato vstopite le, če ste polnoletni za ogled te vsebine v vaši državi.

AnimeBytes

The AnimeBytes skupnost vsebuje več deset tisoč torrentov, osredotočenih na japonske medije, vse od animejev do filmov, glasbe in mange. Klasične serije je enostavno najti, prav tako izbrane izdaje za še vedno predvajane oddaje. AnimeBytes je tudi eden najboljših virov za prenos celotne dokončane serije, kar olajša uživanje v vaših najljubših oddajah. Našli boste tudi zdravo izbiro tiskanega gradiva in video iger, če potrebujete odmor od vseh animejev.

AnimeBytes je zasebni sledilnik torrentov, kar pomeni, da ne morete kar obiskati spletnega mesta in začeti prenašati – najprej si morate pridobiti članstvo. Za AnimeBytes to pomeni opazovanje spletnih mest za zaposlovanje sledilcev za obvestila o zaposlovanju ali zaprositev trenutnega člana za povabilo. Za več informacij si oglejte naš vodnik o najboljših zasebnih sledilnikih torrentov.

Ostanite varni med torrentovanjem z VPN

Zdi se, da je spletni svet vsak dan bolj nevaren. Vlade izvajajo programe množičnega nadzora, hekerji kradejo podatke, ponudniki internetnih storitev pa celo beležijo in prodajajo vašo dejavnost. Uporabniki torrentov so pod posebnim drobnogledom, saj se protokol pogosto uporablja za nalaganje piratskih filmov in televizijskih oddaj. Tudi če torrentate samo pravne datoteke, ste še vedno v nevarnosti.

Eden preprostih in lahkih načinov, da se zaščitite, je zagon navideznega zasebnega omrežja. VPN-ji sprejmejo podatke in jih šifrirajo, preden zapustijo vašo napravo. To tretjim osebam, kot je vaš ponudnik internetnih storitev, preprečuje, da bi videle, kaj prenašate, ali sledile dejavnosti nazaj do vaše lokacije. Varno pojdite na Torrenting s kakovostnim VPN-jem, brskajte po spletu s popolno svobodo in nikoli več ne skrbite za svojo zasebnost.

1. NordVPN

Obiščite nordvpn.com

NordVPN je morda najbolj zaupanja vredno ime v industriji VPN, še posebej pa jih obožuje skupnost za skupno rabo datotek. V njihovo ogromno omrežje so vključeni strežniki, optimizirani za P2P. Zaradi tega prometa torrentov ni mogoče izslediti, ne da bi žrtvovali hitrost prenosa. Varni, hitri prenosi – kaj več bi si norec P2P lahko želel?

Kaj pa več šifrirnih protokolov (OpenVPN, IKEv2/IPSec, L2TP in več, z nezlomljivo 256-bitno kriptografsko šifro? Ali neodvisno preverjena politika beleženja, ki zagotavlja, da na strežnikih NordVPN nikoli ne bodo shranjeni nobeni identifikacijski podatki o vas?

Strežnike P2P smo že omenili, upoštevajte pa tudi njihovo celotno omrežje: 5500+ v 59 državah po vsem svetu. To pomeni, da boste imeli ne glede na to, kam greste, dostop do Nyaa Torrents ali katerega koli drugega spletnega mesta. NordVPN je odličen tudi za odblokiranje pretočnih storitev, kot sta Netflix in Hulu.

Končno jih panamska jurisdikcija NordVPN postavlja zunaj invazivnih sporazumov o nadzoru 5, 9 in 14 oči.

Preberite naše celotno Pregled NordVPN .

Prednosti
 • POSEBNA PONUDBA: 2-letni paket (70 % popusta - spodnja povezava)
 • 5400+ strežnikov po vsem svetu
 • Ni puščanja IP/DNS
 • Ne ohranja nobenih metapodatkov o vašem brskanju
 • 24/7 podpora prek klepeta.
Slabosti
 • Nekateri strežniki so lahko počasni in nezanesljivi
 • Včasih počasna obdelava vračil (vendar vedno).
NAJBOLJŠE ZA VARNE TORRENTE:NordVPN je najvarnejši način za nalaganje torrentov kjer koli na svetu.Zagotovite si ogromen 70-odstotni popust na 3-letni načrt (3,49 USD/mesec), podprt s 30-dnevno garancijo vračila denarja brez težav.

2. Surfshark

Obiščite surfshark.com

Surfshark povzroča valove v skupnosti VPN s tem, da dela stvari nekoliko drugače kot ostali. Prvič, vsak strežnik je dober za torrent strežnik, saj je vnaprej konfiguriran z vsemi določbami o zasebnosti in zmogljivosti, potrebnimi za vzdrževanje dobrih hitrosti DL in vohljanje iz vašega podjetja. In čeprav to omrežje ni tako veliko kot nekateri bolj zreli ponudniki na trgu, je še vedno uglednih 800+ vozlišč, posejanih v 50 državah po vsem svetu.

Še več, Surfshark uporablja samo strežnike RAM, ki fizično ne morejo dolgoročno shranjevati vaše zgodovine in metapodatkov o dejavnostih. Tudi oni so prejeli neodvisno revizijo svoje politike sečnje, ki je dokazala, da strogo nikoli ne obljubljajo, da bodo držali vodo. Zasebnosti naklonjena jurisdikcija Britanskih Deviških otokov krepi njihovo svobodo, da držijo svojo besedo, kar je seveda zasebnost.

Želite samo šifrirati svoj torrent promet, ostalo pa pustiti pri miru? Oglejte si Surfsharkovo funkcijo razdeljenega tuneliranja Whitelister. Za dodatno zasebnost kliknite njihov poseben način zakrivanja Camouflage. In kar je najboljše, zaščitite vsako svojo napravo z neomejenimi hkratnimi povezavami.

Prednosti
 • Prebijte ostro cenzuro za varen dostop do družbenih medijev in tujih spletnih strani z novicami
 • Odblokirajte Netflix na katerem koli strežniku, nič več izbiranja
 • Nič omejitev pri hkratnih povezavah, aplikacije so na voljo v vseh večjih napravah
 • Popolnoma brez beleženja podatkov o povezavi, naslovov IP, uporabljene pasovne širine ali prometa
 • Podporno osebje, ki ga sestavljajo dejanska človeška bitja 24/7.
Slabosti
 • Hitrosti povezave ne bodo navdušile uporabnikov drugih vrhunskih VPN-jev
 • Izkušeni uporabniki bodo morda želeli več nastavitev, s katerimi se bodo lahko poigravali.

Preberite našo celotno recenzijo Surfshark.

NAJBOLJŠA PRORAČUNSKA MOŽNOST:Surfshark je sodobna rešitev VPN, ki si jo lahko privošči vsak za varnejše torrente. Zagotovite si 83 % popusta na dvoletni paket + 3 mesece BREZPLAČNO za samo 2,21 USD na mesec.

3. IPVanish

Obiščite ipvanish.com

Izkušnja IPVanish je osredotočena na dve stvari: zasebnost in hitrost. Storitev je zgrajena na velikem omrežju z več kot 1.300 strežniki v več kot 60 različnih državah s skupno 40.000 naslovi IP v skupni rabi, kar ustvarja močan temelj za spletno anonimnost. Podatki, ki gredo skozi te strežnike, so zaklenjeni z 256-bitnim šifriranjem AES in zaščiteni s politiko ničelnega beleženja celotnega prometa. Prav tako boste ostali varni pred naključnimi razkritji lokacije z zaščito pred uhajanjem DNS in samodejnim stikalom za izklop.

Hitri strežniki vam omogočajo neverjetno povezavo kjer koli na svetu, funkcije, kot je neomejena pasovna širina in brez omejitev za omrežja P2P ali hudourniški promet, pa vam omogočajo zajemanje datotek iz katerega koli vira v internetu. In če potrebujete malo dodatne zasebnosti, vam IPVanish omogoča tudi prilagajanje nastavitev šifriranja in celo nastavitev časovnika za premeščanje naslovov IP, da bo vaša identiteta skrita.

Preberite naš celoten pregled IPVanish.

EKSKLUZIVNA PONUDBA:Bralci AddictiveTips lahko tukaj pri letnem načrtu IPVanish prihranijo ogromnih 60 %, s čimer se mesečna cena zniža na samo 4,87 $/mesec.

Kako ostati varen na torrent straneh

Kadar koli se potopite v svet hudournikov, spravite svoj računalnik v nevarnost. Spletna mesta za torrente so znana po tem, da so svoje strani polna vsiljivih oglasov, utripajočih pasic in celo skritih skriptov za rudarjenje bitcoinov. VPN je nujno potreben, če nameravate prenesti kakršno koli vsebino, vendar morate upoštevati tudi nekaj drugih varnostnih ukrepov, da zaščitite sebe in svoj računalnik.

  Uporabite zaviralec oglasov– Blokatorji oglasov preprečujejo, da bi spletna mesta v vaš spletni brskalnik naložila karkoli motečega ali škodljivega. Dobri zaviralci oglasov celo preprečijo, da bi skripti za rudarjenje kriptovalut ukradli vašo procesorsko moč. uBlock Izvor je eden najboljših in deluje v vseh večjih brskalnikih, da vas varuje in varuje. Namestite blokator skriptov– Spletna mesta lahko spremljajo vašo dejavnost tudi potem, ko zapustite njihovo glavno stran. z Jazbec zasebnosti , pa boste lahko brskali, ne da bi pustili sledi na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete. Ne uporabljajte mobilnih naprav– Tudi če uporabljate zaviralce oglasov in ubijalce skriptov, nalaganje torrentov ali obisk torrent strani na vašem pametnem telefonu ni dobra ideja. Mobilne naprave preprosto ne morejo tekmovati z varnostnimi funkcijami, ki jih ponuja namizni operacijski sistem, ki izvaja stabilen brskalnik, ki upošteva zasebnost. Kadarkoli je mogoče, izvajajte hudourništvo iz dejanskega računalnika. Uporabljajte protivirusno programsko opremo– To bi moralo biti samoumevno, vendar naj bo vaša protivirusna programska oprema vedno aktivna in nadzoruje vaš sistem. Občasno izvajajte skeniranje, da se prepričate, da se nič ne prikrade skozi ščit.

Katera je vaša najljubša alternativa Nyaa?

Nyaa Torrent je bil tako odličen vir animejev, težko ga je v celoti nadomestiti, zato smo veseli, da je končno spet na Nyaa.da . Ali imate priljubljeno spletno mesto, ki ga radi uporabljate za arhivirane serije in nove izdaje? Javni ali zasebni sledilci so dobrodošli, zato delite svoje znanje v spodnjih komentarjih.

Kako do BREZPLAČNEGA VPN-ja za 30 dni

Če na primer med potovanjem potrebujete VPN za kratek čas, lahko brezplačno dobite naš najbolje uvrščeni VPN.NordVPN vključuje 30-dnevno garancijo vračila denarja.Za naročnino boste morali plačati, to je dejstvo, vendar dovoljujepoln dostop za 30 dni, nato pa prekličete za celotno povračilo. Njihova politika odpovedi brez vprašanj upravičuje svoje ime.

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik) Prejšnji Članek

Kako popraviti napako datotečnega sistema v sistemu Windows 10 (celoten vodnik)

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10 Preberi Več

Kako dostopati do omrežne lokacije v ukaznem pozivu v sistemu Windows 10